Шофьори сигнализират за водач на джип, за когото твърдят, че създава

...
Шофьори сигнализират за водач на джип, за когото твърдят, че създава
Коментари Харесай

Джип редовно стресира шофьори - на Гранична полиция ли е? ВИДЕО+СНИМКА

Шофьори алармират за лидер на джип, за който настояват, че основава предпоставки за произшествия.

Богдан С. разпространи видео в обществената мрежа Фейсбук, на което се вижда въпросния джип. Мъжът не е прецизирал къде е снимано видеото. Предполага се, че фрагментите са от магистрала " Струма ".

От фрагментите излиза наяве, че автомобилът е оборудван със синя лампа.

" Засичате ли го този? Депутат ли е, какъв е? Кой е този, че да стресира участниците в придвижването при позволена скорост 120-130 км/ч и да се лепи зад броните? Няма толеранс за предоставяне на преимущество. Личното ми усещане е, че става мазало, когато този премине с полицейски светлини. Дори да е държавен чиновник - няма право да се държи толкоз безочливо на пътя! ", написа Богдан С.

По думите на Богдан джипът постоянно се движи по маршрута от видеото. Мъжът даже твърди, че има още един джип, еднакъв на този от фрагментите и той също основава предпоставки за произшествия.

" Те са два, супер нагли са. Карат хората да подхващат рискови маневри ", отбелязва Богдан.

Потребители на Фейсбук допускат, че джипът от видеото е на Гранична полиция. Запознати означават, че брандираните и бронираните джипове се ръководят от чиновниците, а тези без надпис " Гранична полиция " - са на началниците им. През 2019 година Гранична полиция се снабди със 70 броя коли с висока проходимост. Те са закупени след социална поръчка със средства от Европейската комисия за справяне с миграционния напън.

" Това са джиповете на Гранична полиция и техните шефове ", написа Бранислав С. в мненията под поста.

" Доста народ съм чувал да се оплакват от този джип! ", коментира Павката И.

Авторът на видеото е безапелационен, че водачът на джипа злоупотребява със специфичната сигнализация. Друг водач пък се оплака, че постоянно бива засичан от черния джип:

" Всяка заран и вечер засичам тази кола, към този момент не е давам преимущество! Пускам спешни светлини! Многократво ме засича! ", написа Десислава Н.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР